Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Mas información aquí

FOTOMONTSENY

II CONCURS INTERNACIONAL RESERVES DE LA BIOSFERA

Jurado


Javier Camacho

Currículum Vítae:

Fotògraf especialitzat en paisatges naturals, alpinista i viatger incansable.

 

Ha obtingut més de 150 premis i mencions en concursos de fotografia tan prestigiosos com el Memorial Maria Luisa, el Montphoto, el Fotocam, el Guipúscoa Internacional o l’Asférico, entre altres. Ha col·laborat amb diverses publicacions especialitzades en muntanya, com Barrabes o Grandes Espacios i ha projectat nombrosos audiovisuals de fotografia per tot el territori nacional.

 

Ha realitzat diverses exposicions fotogràfiques col·lectives i individuals i ha participat en  certàmens fotogràfics com l’iNight, Periscopio, PallantiaPhoto o Teruel PuntoPhoto, entre altres.

 

Membre de l’Associació Espanyola de Fotògrafs de Naturalesa, compta amb expedicions a diverses cadenes muntanyoses (Himàlaia, Karakorum, Andes, Urals, Tian Shan, Àrtic, Àfrica) i ha aconseguit ascendir 5 dels 7 cims més alts dels continents. Ha participat en 7 expedicions a muntanyes de 8000m, ascendint el Lhotse i el Cho Oyu, de 8516m i 8201m, quart i sisè cim més alt del planeta sens ús d’oxigen artificial i l’Everest, la muntanya més alta del planeta.

 

És ambaixador de la marca Olympus de productes fotogràfics i de l’empresa de filtres Lucroit.

Categorias Jurado:
1.Reserves de la Biosfera – Paisatges   2.Reserves de la Biosfera – Flora i fauna   3.Espais naturals protegits de Catalunya  

Paco Membrives

Currículum Vítae:

Des de l’any 1997 organitza i coordina el concurs de fotografia de naturalesa MontPhoto, gestionat per l’entitat que presideix des dels seus inicis. Des de l’Associació MontPhoto ha pogut entrar en contacte amb els fotògrafs professionals i aficionats més importants del país, especialment en fotografia de naturalesa.

La seva feina ha sigut reconeguda amb diferents premis al llarg dels anys. Alguns dels més destacats són el premi nacional CEF al millor Medio de Difusión de la Fotografía (2009); la Federació Catalana de Fotografia (FCF) va reconèixer  MontPhoto per la seva feina (2010); premi nacional EDC Natura a la conservació d’AEFONA (2012), i premi nacional CEF al millor llibre de fotografia (2017).

Membre del cos de jurats de la FCF, ha sigut jurat en múltiples concursos, tant amateurs com professionals, d’àmbit nacional i internacional. Ha participat a taules rodones i ponències a diferents festivals internacionals de fotografia a Europa.

Categorias Jurado:
1.Reserves de la Biosfera – Paisatges   2.Reserves de la Biosfera – Flora i fauna   3.Espais naturals protegits de Catalunya  

Pere Soler

Currículum Vítae:

La fotografia és el nexe d’unió de les meves altres dues passions, la naturalesa i els viatges. Gràcies a ella he tingut l’oportunitat de fotografiar a països com Islàndia, Irlanda, Escòcia, Noruega, Kènia, Madagascar, Madeira, Svalbard, Egipte, Turquia, Tunísia, Sibèria, Grècia, Itàlia i França, i també a nombroses localitzacions de la geografia espanyola.

En els últims anys el paisatge ha sigut el tema principal de la meva feina, he buscat sempre les millors llums i les situacions idònies per obtenir la millor presa.
Em definiria bàsicament com un fotoreporter de naturalesa, que busca transmetre emocions i conscienciació ecològica a través de dotar les meves imatges d’un punt de vista artístic i creatiu sense alterar-les ni manipular-les.

Membre de: SCFN, AEFONA, Portfolio Natural

Múltiples tallers, xerrades i exposicions.

A més de guanyador de la categoria From the Sky al Wildlife Photographer Of The Year de 2015, en els últims dos anys he sigut guardonat amb els següents premis:

2017
- Menció d’Honor a la categoria Zonas Frias al Memorial Maria Luisa 2017
- Menció d’Honor a la categoria Graphisme forme et matière de la nature a AFPAN  "PHOTO MONTIER" (França)
- Medalla de Bronze PSA a la categoria Landscape al (Eslovènia)
- 1r Premi a la categoria Aus a NATURE PHOTOGRAPHER OF THE YEAR (Holanda)
- Menció  d’Honor a la categoria Paisatge a NATURE PHOTOGRAPHER OF THE YEAR  (Holanda)
- Menció d’Honor a la categoria Plantes a NATURE PHOTOGRAPHER OF THE YEAR  (Holanda)
- Menció d’Honor a la categoria Home i Naturalesa a NATURE PHOTOGRAPHER OF THE YEAR (Holanda)

2018
- Menció d’Honor a la categoria The Beauty of Plants a GLANZLICHTER (Alemanya)
- Menció d’Honor a la categoria Nature as Art a GLANZLICHTER (Alemanya)
- Menció d’Honor a la categoria Landscapes, Waterscapes, Flora a BigPicture: Natural World Photography Competition California (EEUU)


Categorias Jurado:
1.Reserves de la Biosfera – Paisatges   2.Reserves de la Biosfera – Flora i fauna   3.Espais naturals protegits de Catalunya