Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Mas información aquí

FOTOMONTSENY

II CONCURS INTERNACIONAL RESERVES DE LA BIOSFERA

Noticias

PARTICIPAR ÉS MOLT SENZILL...

La participació és exclusivament on-line i només s’accepten fotografies en format digital per a la seva presentació a través de la web del concurs.

Podeu presentar les vostres fotografies en aquestes 4 categories:

1. Reserves de la Biosfera – Paisatges: fotografia de paisatges naturals o de qualsevol element d’aquests en qualsevol àmbit (muntanya, mar, desert...), incloent-hi paisatges submarins que es trobin dins d’alguna de les reserves Reserves de la  biosfera Biosfera declarades per la UNESCO.

http://unesdoc.unesco.org/images/0025/002596/259695M.pdf

2. Reserves de la Biosfera – Flora i fauna: fotografia de qualsevol organisme animal, planta, fong o microorganisme que es trobi dins d’alguna de les reserves Reserves de la biosfera Biosfera declarades per la UNESCO.
http://unesdoc.unesco.org/images/0025/002596/259695M.pdf

3. Espais naturals protegits de Catalunya – Paisatges: fotografia de paisatges naturals o de qualsevol element d’aquests en qualsevol àmbit (muntanya, mar, desert...), incloent-hi paisatges submarins que es trobin dins d’algun dels espais naturals protegits de Catalunya.
http://sig.gencat.cat/visors/enaturals.html


4. Espais naturals protegits de Catalunya – Flora i fauna: fotografia de qualsevol organisme animal, planta, fong o microorganisme que es trobi dins d’algun dels espais naturals protegits de Catalunya.
http://sig.gencat.cat/visors/enaturals.html